Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BEBEK ODASI <GECE UYUYABİLİRSENİZ OKUYUN!..>

BEBEK ODASI <GECE UYUYABİLİRSENİZ OKUYUN!..> Empty BEBEK ODASI <GECE UYUYABİLİRSENİZ OKUYUN!..>

Mesaj tarafından Ryuk Cuma Eyl. 19, 2008 6:13 pm

Şu anda anlatacagım olay yaşanmış bir olaydır yalnızca amerikda olmuştur..loca ve frank evlenmeye karar vermişler ve mutluluklarının meyvesi olarakta bir bebekleri olmuş bunlar bir ev bulmuşlar şato gibi bir evmiş buldukları ve fiyatıda uygunmuş peki neden.....?Bir kaç gün sonra hergece ama her gece bebek odasından sesler duyuyolarmış.Bu frank ve loca da bir bebek ekranı koymaya karar vermişler.yine bi gece bebegin ağlaması duyumulmuş frank;ben bakarım demiş.bir bakmışki bebegin yanında siyah giyinimli bir adam var gözleride kedi gibi parlak kocası hemen gitmiş bakmış gittiginde adam yok bebekte uyuyo karısı loca da;rüya görmüşsündür demiş.ertesi gece bu sefer yine bebek ağlaması duyulmıuş ama loca derin bir uykuda oldugu için duymamış yine o adam varmış bu sefer bıçak alıp eline öyle gitmiş tam bebek beşigine yaklaşmış ve bakmş loca da birdenn gelmiş bıçakla adamı bebegin yanında görünce bebegi öldürecegini sanmış adam anlatmış peki ben niye görmüyorum demiş adam yarın polis çağralım demiş loca eğer kimseyi bulamzlarsa ben annemin yanına gidecem demiş loca ertesi gün heryeri aramış polis ama bulamaış parmak izi bike artık loca annesinin yanına gitmiş frankta o evde bişi oldugunu anlamış ve otele gitmiş ama bikere lanet bulaşmış nereye gitsen peşini bırakmaz ki.... bu sefer locaya çok gelişmiş bir bebek ekranı vermiş biri locadaymış biride frankta frank bebek ekranının başından ayrılmıyormuş otelin gezmek için aşagıya giderken oteliin çevresine bebek aekranıyla baktıgında ne görsün bir sürü cesed asılan adamlar öldürelen kadınlar işkence gören adam ve kadınlar ama öyle bildiginiz işkencelerden degil otel 1 diye bi film vardı o filmi izlemişseniz işte o işkencelerin daha beteri...ekranı çektiginde hiç birşey yok baktıgında herşey hemen locaya gitmiş yolda baktıgında bile onlalrı görüyomuş.sonra locaya varmış locada demişki tam bende sana geliodum demiş loca bebek gece kayboldu demiş sonra ekranı göstermiş locada franktan özür dilemiş sonra o eve gitmişler bebek odasına girmişler bebek begişinde ağlıyor ama biri yada birileri ona dokunmalarına izin vermio sonra bebek birden yok olmuş ve birden biri onlara işkence yapmaya başlamış ve sabah ölü bulunmuşlar ve bebek hala kayıp ve yanlarında bir not bilmedigniz evlere girmeyin diye ogünden sonra o ev kapatılmış hatta bunun filmi bile var
Ryuk
Ryuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Erkek
Yer : Ryuk Of Orgrimmar
İş : Maç izlemek (basketbol or futbol)
Nick : UltrAslan
Takımı : BEBEK ODASI <GECE UYUYABİLİRSENİZ OKUYUN!..> 20984ws2
MOD : BEBEK ODASI <GECE UYUYABİLİRSENİZ OKUYUN!..> Coldturkey

+REP
+REP:
BEBEK ODASI <GECE UYUYABİLİRSENİZ OKUYUN!..> Left_bar_bleue44/50BEBEK ODASI <GECE UYUYABİLİRSENİZ OKUYUN!..> Empty_bar_bleue  (44/50)

- Similar topics